A-GJOKA shpk

Kryefaqja    ◊    Historiku    ◊    Sherbimet    ◊    Projektet    ◊    Kontakt

   

Profili i kompanise

A-Gjoka shpk eshte nje kompani ndertimi duke sipermarre ndertime dhe rikonstruksione industriale, banesa, ndertime civile, rruge, ujesjellesa, kanalizime dhe instalime elektrike dhe hidrosanitare.

 

 

  Shitje Apartamentesh

Apartamente 1 + 1 me siperfaqe 70 m
Apartamente 2 + 1 me siperfaqe 90 m
Apartamente 3 + 1 me siperfaqe 120 m

 

  Jepet me qira

* Jepen me qera kati i pare me siperfaqe prej 420 m (i pershtatshem per market, rrobaqepesi, mobileri, zyra, banka, etj).
* Jepen me qera kati gjysme i nendheshem me siperfaqe prej 420 m (i pershtatshem per linja prodhimi, supermarket, rrobaqepesi, linja prodhimi, etj).

 

Kryefaqja    ◊    Historiku    ◊    Sherbimet    ◊    Projektet    ◊    Kontakt

A-Gjoka shpk 2008-2017. E-mail: info@a-gjoka.com